Over Doncamp

Offroad camperbouw & scheepsvaartaanpassingen

Donmar Eekhout (1983) is in het begin van zijn cariere twee jaar lang kapitein geweest. In deze periode kwam Donmar erachter dat de techniek hem het veel beter lag.

Na gewerkt te hebben als activiteiten begeleider/beheerder op Robinson Crusoë, een eiland in de Loosdrechtse plassen waar watersport vakanties werden georganiseerd voor mensen met een beperking. Vanuit deze achtergrond startte Donmar in 2008 Eekhout Scheepsaanpassingen.

Donmar Eekhout

Dat Donmar in eerste instantie koos voor de kapiteinsopleiding was nauwelijks toeval. Van jongs af aan had hij iets ‘met water en bootjes.’ Op zijn 7e kocht hij al zijn eerste zeilbootje. Het varen beviel hem zo goed dat hij ‘steeds iets anders wilde.’ Nuchter: ‘zo kwam het er van dat ik op mijn 14e een casco Sleepboot (Amsterdammertje) van 10 meter kocht.’ Donmar leerde vervolgens zelf  ‘alle vaardigheden om deze Amsterdammer op te knappen en weer in oude staat te herstellen.’ 

In 2016 is Donmar aan een offroad camper gaan bouwen om hier met zijn gezin mee op vakantie te gaan, de bouw van deze camper was zo geslaagd en het overlap met de jachtbouw was in veel opzichten aanwezig dat Donmar hier een nieuwe passie voor ontwikkelde.

In 2018 werd duidelijk dat de werkzaamheden in de huidige vorm zoals onder Scheepsaanpassingen werd uitgevoerd op het watersportcentrum Arnhem niet meer bevredigend was. in juni 2018 Is Donmar gestart met zijn huidige bedrijf DonCamp waar hij zij camperbouw verder kan uitbreiden  en de passie voor elektrische aandrijvingen tevens kan voortzetten

Offroad camperbouw 

Doncamp

06 242 90 070
info@doncamp.nl

Vierakkersestraatweg 2
7207 DH
Zutphen