Doncamp

Offroad camperbouw
 

Direct bellen

Offroad
camperbouw &
Scheepsaanpassingen

Doncamp

06 242 90 070
info@doncamp.nl

Vierakkersestraatweg 2
7207 DH
Zutphen


De reis van je leven maken?

In een camper de mooiste routes afleggen naar bijzondere bestemmingen en afgelegen plekken? Met een jacht verschillende zeeën bevaren en de meest prachtige stranden aandoen? Doncamp helpt je met het bouwen van de perfecte offroad camper, past je jacht aan met een moderne elektromotor of regelt het gehele technische asprect van nieuwbouw jachten. Alles zodat het precies past bij wat jij nodig hebt. Samen bespreken we je wensen en vertalen we dit naar praktische oplossingen. 

Offroad campers

Doncamp bouwt offroad campers, welke op (bijna) elk 4x4 voertuig gebouwd kan worden. Alles is helemaal custom made, dus volledig aangepast naar wat jouw wensen en wat voor jou het beste werkt. 

Meer info

Elektrisch varen

Heb je al een jacht maar wil je graag genieten van rust tijdens het varen, zonder geluid en het trillen van de motor? Laat een elektrische motor in je jacht zetten. Elektrisch varen fluisterstil en zonder uitlaatgassen!

Meer info

Nieuwbouwjachten

Doncamp bouwt samen met een aantal partners nieuwbouw schepen. Doncamp verzorgt hiervoor de volledige techniek, van motor tot watervoorziening, voor zowel binnenvaartsschepen als zeegaande jachten. 

Meer info